25 weken zwanger

Je bent nu 25 weken zwanger en de huid van je baby wordt nu steeds meer roze en is niet meer zo doorzichtig. Steeds meer mensen kunnen vanaf nu de neiging hebben om je buik aan te willen raken. Je baby is nu 34,6 cm lang en weegt 660 gram.

Baby week 25 van de zwangerschap

Je baby wordt tijdens het 25 weken zwanger zijn steeds groter en sterker. Je voelt je kindje al een tijdje bewegen, je kunt nu ook het schoppen aan de buitenkant van je buik voelen. Ook je partner en anderen kunnen het dus voelen. Het kan ook zijn dat je je kindje al kunt horen, probeer eens op elkaar te reageren, je kindje kan namelijk snel dingen herkennen. Een leuke ontdekkingstocht om te kijken en er achter te komen waar je kindje in de buik op reageert.

Jij in week 25 van de zwangerschap

Als je regelmatig over je buik wrijft, zullen anderen dat ook weleens willen. Als je dat niet wil, geef het dan ook aan. Het kan zijn dat je vanaf deze week krampen in je benen krijgt, je kindje groeit namelijk hard en sommige bewegingen zijn voor jou nu een stuk lastiger om te maken. Neem je rust als dat nodig is en doe het rustiger aan.

Tip 25 weken zwanger zijn

Heb je al een idee hoe je je kindje wil noemen? Misschien weet je het geslacht en heb je al diverse namen bedacht. Het wordt tijd om daar samen eens over na te denken. Op internet en in boeken krijg je veel inspiratie en idee├źn over de naam van je kindje. Zoek je een leuke, vlotte naam, of wil je een vlotte, leuke naam met een betekenis?